Algemene nummer 24/7: 020-26 00 977

MOBIELE VERSIE


Diensten

PARON GROUP levert een totaalpakket aan diensten binnen de door u gewenste sector:

Foodsector

Gehele keten op de werkvloer:

PARON GROUP is sterk vertegenwoordigd in productiewerkzaamheden. Productiemedewerkers van PARON GROUP zijn zeer gemotiveerde mensen die worden opgeleid in het gehele traject van machinale werkzaamheden tot het leveren van werkzaamheden op maat. Groentesnijderijen, slagerijen, tafelzurenfabrieken. Elk bedrijf heeft zijn eigen specialisme waar de mensen van PARON GROUP voor ingezet kunnen worden. Tegenwoordig draaien veel productiebedrijven 24 per dag en 7 dagen per week. Geen probleem voor de organisatie van PARON GROUP. Vrijwel elk bedrijf kent haar eigen HACCP/BRC codes, welke PARON GROUP volgens nauwkeurige instructies volgen. Ook met de inkoop van schoonmaakartikelen kunnen wij veel tijd en geld voor u besparen.

Wellness sector

PARON GROUP heeft zich ook gespecialiseerd in het sportieve, dan wel ontspanningssegment. Ook hier speelt hygiëne een zeer belangrijke rol. Sauna’s, aerobiczalen, fitnessruimtes, work-out ruimtes, whirlpools, en squashbanen worden allen voornamelijk ’s nachts schoongemaakt, zodat de 'vroege vogels' onder ons weer op tijd kunnen trainen en relaxen. De nadruk in de wellness sector ligt op:

Facilitaire sector

Waar gewerkt wordt, moet ook schoongemaakt worden. Ook dit is een specialiteit van PARON GROUP op elk gewenst tijdstip. Schone productiegangen, kleedkamers en kantoren zijn belangrijke factoren voor uw medewerkers. Dus ook voor PARON GROUP.

PARON GROUP biedt u ook de mogelijkheid om samen met de klant een schoonmaakplan op te stellen, wij hebben immers de know-how in huis. Voor alle soorten vloeren hebben wij apparatuur om deze intensief te reinigen. Vloerbedekking of monoliet. PARON GROUP heeft overal ervaring mee. Naar wens van de klant reinigt PARON GROUP dagelijks of enkele dagen per week uw (bedrijfs)ruimte.

Diverse externe diensten: